A Design Blog of Feng Shui Designer Sherry Burton Ways

After a main focal point of a stone wall and a cleverly disguised electrical panel using a faux design.

Before seating area consisted of over sized worn furniture, dark palette and an overall uninviting experience

After a bright cozy and colorful seating area welcoming to visitors and residents alike.

Before a desolate greeting area with no real definition.
After: Custom sign and mailbox area for residents.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: