A Design Blog of Feng Shui Designer Sherry Burton Ways

We recently completed a basement redesign for a client who was interested in an eco-friendly children’s playroom.  We worked to create an interesting design complete with bamboo flooring,and eco-friendly wall covering.  Check out the results:

BEFORE: Adults and Children co mingled in a space meant for kids

AFTER: Custom built ins for storage, low VOC Eco-friendly wallcovering, upholstered custom day beds, bamboo flooring and natural woven blinds for window treatments

Before: Toys, empty wall, carpeting and a TV


After: A wall celebrating the family bamboo flooring and organization.

Comments on: "Eco-Friendly Children’s Play Room Basement Redesign" (1)

  1. […] in Kensington, Maryland.  One side we completed was a children’s play area (see previous post) the other side was an adult entertainment area complete with a customized wine cellar and bar.  […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: